• Αρχική
  • Forum
  • Βοήθεια
  • Ημερολόγιο
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
 1 
 στις: Ιανουάριος 15, 2019, 01:33:18 μμ 
Ξεκίνησε από giannisma - Τελευταίο μήνυμα by giannisma
Σου θυμίζω την ύπαρξη processor στην τιμή του 8.9.
Οπως και την δυνατότητά του να παίξει 5 κάναλος.
Θα δυσκολευτείς, για να το πώ ευγενικά, να στήσεις ήχο στο 5F, με τηνμαμά πηγή, και τις μαμά θέσεις, μονο και μόνο με την προσθήκη ενος καλού ενισχυτή.
Αν παιξει εξωτερικό DSP, τότε οκ.
ναι έχεις δίκιο δεν το είχα φιλοσοφήσει έτσι...ο κυριότερος λόγος μιας κ ακόμα κ έτσι είμαι ευχαριστημένος ήταν να βρω κάτι plug n play,γιατί ήθελα να γλυτωσω τα ράβε ξύλωνε..προς το Παρόν με τις χρήσιμες πληροφορίες που μου δώσατε θα μείνω ως έχει και θα το έχω υπόψιν για το μέλλον...
Ευχαριστώ!

 2 
 στις: Ιανουάριος 15, 2019, 01:21:33 μμ 
Ξεκίνησε από giannisma - Τελευταίο μήνυμα by dragiotis
Σου θυμίζω την ύπαρξη processor στην τιμή του 8.9.
Οπως και την δυνατότητά του να παίξει 5 κάναλος.
Θα δυσκολευτείς, για να το πώ ευγενικά, να στήσεις ήχο στο 5F, με τηνμαμά πηγή, και τις μαμά θέσεις, μονο και μόνο με την προσθήκη ενος καλού ενισχυτή.
Αν παιξει εξωτερικό DSP, τότε οκ.

 3 
 στις: Ιανουάριος 15, 2019, 12:30:59 μμ 
Ξεκίνησε από giannisma - Τελευταίο μήνυμα by giannisma
Χμμμ..αν είναι να περάσω καλωδιώσεις μπορώ να βολευτεω και με έναν ποιοτικό ενισχυτή και μια μόνωση όπως είχα και πριν,αν ήταν τόσο «plug n play>> το σύστημα θα έλεγα αξιζει τα λεφτά του αλλά αν είναι έτσι όπως τα λες (που προφανώς είναι) τα τόσα λεφτά του 8.9 δεν αξίζουν για τις ανάγκες μου...

 4 
 στις: Ιανουάριος 15, 2019, 12:22:08 μμ 
Ξεκίνησε από giannisma - Τελευταίο μήνυμα by dragiotis
Το αν είναι βολικό να μην περάσεις τίποτα, το ξέραμε ήδη, δεν χρειαζόταν να ανοιχτεί σχετικό νήμα εδω.
Η Audison και η κάθε Audison, για να κάνει πιο "προσιτά" στον απλό και αδαή χρήστη προσφέρει λύσεις P&P με καλωδιώσεις έτοιμες κλπ
Το σωστό λεμε ποιο είναι.
Και όπως είπαμε παραπάνω, το σωστό είναι να περάσεις κανονικά ρεύμα στον ενισχυτή.
Εκτος αν πιστέυεις, οτι 8χ35Wrms, μπορούν να βγούν με καλώδιο 20Awg στην εργοστασιακή πρίζα, συν άλλα 3-4 μετρα προέκτασης της καλωδίωσης P&P.
Tα 30Α της ασφάλειας, δεν τα συζητώ καν...

 5 
 στις: Ιανουάριος 15, 2019, 11:28:55 πμ 
Ξεκίνησε από giannisma - Τελευταίο μήνυμα by giannisma
Καλημέρα,
Άσκοπη η ερώτηση για τον οποιοδήποτε ενισχυτή,ήθελα να εννοηθεί οποιοσδήποτε άλλος ψηφιακός άλλης εταιρίας.
Επειδή η audison βγάζει έτοιμο κιτ gia golf7 και είδα ότι παρέχει στο πακέτο αυτό το καλώδιο https://www.audison.eu/products/ap-t-h-avs02/ που πέρνει ρεύμα απευθυας απ την πηγή για το BIT (φαίνεται η εγκατάσταση του και στο βίντεο του πρώτου ποστ) μου φαίνεται πολύ χρήσιμο παρά να περναω καλώδια κλπ κλπ.
 Επισης βλέπω ότι δε χρειάζεται ούτε να περάσω ατις πόρτες μεγαλύτερα καλώδια,κάνει γενικά full oem integration στην μαμά πηγή..
 Αν ήταν να περάσω καλώδια από μπαταρία μέσα και να ανοίξω δουλειές ήξερα μιας και το έχω ξανά δει το έργο
Το θέμα είναι αν όντως είναι όλα έτσι όπως τα παρουσιάζει η Audison δηλαδή,δε περνάς καλώδια στις πόρτες παρά μόνο στα τουιτερ,δε παίρνεις ρεύμα απ την μπαταρία,δεν κοβεις ράβει τότε νομίζω ότι αξιΕι το να πάρω ένα bit με την πλεξούδα του και να γλυτωσω όλη αυτή τη φασαρία.

Τα μαμά ηχεία μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ακούγονται πολύ ωραία και μεστά

 6 
 στις: Ιανουάριος 14, 2019, 09:40:31 μμ 
Ξεκίνησε από giannisma - Τελευταίο μήνυμα by dragiotis
Το να τροφοδοτησεις με ρευμα μέσα απο την πλεξούδα του, απλά ξέχνα το. Οπως και το ιδιο ισχύει και για οποιονδήποτε ενισχυτή. (ψηφιακο η μη)
Ακουσε πρωτα τον ενισχυτή αυτόν με τα υπάρχοντα ηχεία, (μετα απο καλή ρύθμιση εννοείται) και αποφασίζεις ανάλογα το αποτέλεσμα.
Δεν ειναι και κανένα θηρίο εδώ που τα λέμε.
Ο 8.9 εννοείται ότι είναι κανονικός ενισχυτής, "εμπλουτισμένος" με την μικρή έκδοση BIT της Audison, με αποτέλεσμα, σε πολλες περιπτώσεις εξαιρετικό.
Οπως είπα παραπάνω, δοκίμασέ το, και αποφασίζεις.
Το μονο "κακο" είναι οτι θα πρέπει να περάσεις μέσα στην πόρτα και έξτρα καλώδια για τα tweeter.
(Φαντάζομαι θα τον πάιξεις 8κάναλο, εκτος αν τον πας γεφυρωμένο)

 7 
 στις: Ιανουάριος 14, 2019, 07:00:12 μμ 
Ξεκίνησε από giannisma - Τελευταίο μήνυμα by Dimman
Θα απαντήσω στο πρώτο σου ερώτημα : όχι δεν μπορείς να τροφοδοτήσεις οποιοδήποτε ενισχυτή απο την υπάρχουσα καλωδίωση του εργοστασιακού σου συστήματος ,  η καλωδίωση είναι  πολύ λεπτή άρα και η ασφάλεια της .

 8 
 στις: Ιανουάριος 13, 2019, 11:11:52 μμ 
Ξεκίνησε από giannisma - Τελευταίο μήνυμα by giannisma
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
Χρήστης Leon 5F (mk3),μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλό ηχοσύστημα απ την μάνα του,με 8άρια ηχεία μπροστά και 6.5άρια πίσω,βγάζει πολύ μπάσο ήχο και μεστό αλλά η ένταση είναι ένα τσικ κάτω απο την επιθυμητή,παραμορφώνοντας τον ήχο,κλασσικά στο πιο ζυγισμένο σημείο ποιότητας έντασης.Ευχαριστημένος γενικά αλλά μετά από SQ σύστημα μου κακοφαίνεται.
 Έπεσα λοιπόν πάνω στο KIT Της AUDISON για GOLF 7,ουσιαστικά το ίδιο αμάξι σε καλωδιώσεις κλπ και μου έκανε εντύπωση το BIT 8.9 που απ΄ότι κατάλαβα είναι ένας ψηφιακός ενισχυτής σημάτων σωστά; συνδέεται με μια πλεξούδα της AUDISON λοιπόν απευθείας με την πηγή,χωρίς να πρέπει να περάσεις καλώδια απ την μπαταρία κλπ!! (https://www.youtube.com/watch?v=wO0pllODFG4).
 Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι 2:
1) μπορώ να πράξω το ίδιο για να τροφοδοτήσω τον οποιοδήποτε ενισχυτή η μόνο το Audsion Bit?
2) Το Audison Bit κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δουλειά σαν κανονικός ενισχυτής για να οδηγήσει ένα διαιρούμενο ηχειάκι η και το ήδη υπάρχον μπροστά 8άρι με το twitter του και ένα μικρό subwoofer με ποιότητα η τα λεφτά σε σχέση με την απόδοση δεν αξίζουν όπως κάποιοι ενισχυτές που μπαίνουν παράλληλα με την φύσα της πηγής χωρίς ρεύμα κλπ;

Γενικότερα θα ήθελα να παίξω σε κάτι χωρίς πολλά βάλε βγάλε πέρνα καλώδια κλπ.
Σας ευχαριστώ!

 9 
 στις: Ιανουάριος 10, 2019, 11:47:03 πμ 
Ξεκίνησε από Vlist - Τελευταίο μήνυμα by Vlist
το προβλημα λύθηκε!!
ειχε ξεφύγει μια τριχα απο το θετικο του sub πάνω στον ενισχυτη και ακουμπαγε στο σασί του ακριβώς διπλα.κατα τύχη την ειδα καθώς ειχα αφαιρεθεί που μίλαγα στο κινητο και κοίταζα ακριβώς πανω στα καλωδια του ενισχυτη κανα 10λεπτο.αλλιώς ακομα θα εψαχνα σε λαθος μέρη.ευχαριστω!

 10 
 στις: Ιανουάριος 09, 2019, 08:03:12 μμ 
Ξεκίνησε από Vlist - Τελευταίο μήνυμα by Vlist
όπα όπα τωρα που το ξανασκέφτομαι επειδη δεν εχω μπορνα στην κουτα εκοψα το καλώδιο και εβαλα ανάμεσα μια κλεμα ηλεκτρολογικη.λες;γιατι εχω σκοπο να δοκιμασω κατι σαμπακια μεθαυριο.για ευκολία δηλ.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
TinyPortal © 2005-2011